Privacy verklaring

U bevindt zich op de gezamenlijke website van :

MC. Gerritse Personenwagens B.V., Edisonstraat 1, 4004 JL  Tiel
Autobedrijf Hendriks Oss b.v., Gotenweg 3, 5342 PP  Oss
Autobedrijf Hendriks Zaltbommel b.v., Vergtweg 60, 5301 TK  Zaltbommel

Deze bedrijven worden in deze privacy verklaring aanduiden als Gerritse Hendriks.

Voor het goed kunnen uitvoeren van onze werkzaamheden, zoals  aan-en verkoop, onderhoud, reparatie en herstel van (bedrijfs)auto’s, het leveren van onderdelen en het verstrekken van informatie over deze producten en diensten vraagt Gerritse Hendriks bepaalde persoonsgegevens en slaat deze op. Daarnaast gebruikt Gerritse Hendriks deze gegevens om u te informeren over auto, merk, bedrijf en commerciële zaken en klantentevredenheid te meten. Ook verwerkt Gerritse Hendriks persoonsgegevens, indien dit noodzakelijk is,om aan wettelijke verplichtingen te voldoen.

Gerritse Hendriks bewaart uw persoonsgegevens zolang u bij ons klant bent, diensten en producten van ons afneemt of interesse blijft tonen in ons bedrijf. De gegevens bewaart Gerritse Hendriks ook indien dit wettelijk verplicht is.

De gegevens die Gerritse Hendriks verzamelt kunnen gedeeld worden met derden om onze dienstverlenende activiteiten te kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan de fabrikant en importeur, aanbieders van lease, financierings-en verzekeringsproducten, en dienstverlenende bedrijven die onze systemen verzorgen en bij (direct)marketingactiviteiten ondersteunen.

Om u te informeren over voornamelijk service zaken, maken wij gebruik van een systeem dat automatisch berichten kan genereren. Voorbeelden hiervan zijn een APK herinnering, bevestiging van uw afspraak of informatie over het inloggen op onze klantensite.

Op de klantensite van Gerritse Hendriks https://gerritse-tiel.mijnklantensite.nl  kunt u uw gegevens inzien en aangeven waar u wel en niet voor benaderd wil worden. Heeft u geen inloggegevens, dan kunt u deze opvragen via Klanten.Contact@gerritse-tiel.nl onder vermelding van uw initialen, achternaam, adres, telefoonnummer en autogegevens. Wij vragen deze gegevens om de aanvraag te kunnen controleren.

De website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijk werkende site te kunnen bieden. Daarnaast analyseert Gerritse Hendriks de activiteiten op de website. Zo kan Gerritse Hendriks de website en dienstverlening optimaliseren.

Gerritse Hendriks heeft passende beveiligingsmaatregelen getroffen om uw persoonsgegevens te beschermen. Mocht u het vermoeden hebben van misbruik van persoonsgegevens, neem dan contact met ons op zodat wij dit kunnen controleren en maatregelen kunnen nemen. U heeft de mogelijkheid om een klacht in dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, de nationale toezichthouder.